Tule meille töihin

Työmme tarkoitus ei ole enempää eikä vähempää kuin ohjelmistotuotannon erinomaisuus. Sopisitko sinä joukkoomme?

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti lisää taitavia tekijöitä joukkoomme Helsinkiin ja Tampereelle. Kiinnostavatko sinua mobiilikehitys tai testiautomaatio? Haluaisitko olla Eficoden uusi ohjelmistosuunnittelija tai devaaja? Katso alta IT-alan keskiössä olevat avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemuksesi/CV: careers@eficode.com. Rekrytointitiimimme vastaa jokaiseen hakemukseen.

Devops-konsultti

Lue lisää

Testiautomaatio­konsultti

Lue lisää

Mobiilikehittäjä

Lue lisää

Senior Support Engineer

Lue lisää

Scrum Master / Agile Coach

Lue lisää
 • profile-joonas

  Eficodella on ymmärretty hyvin se, että konsultoinnissa henkilöstö ei ole kulu vaan itse asiassa kaikki mitä yrityksellä on. Osaamiseen panostaminen on osa liiketoimintaa.

  Joonas

 • profile-joonas

  Eficodella on ymmärretty, että luova työ ja paras ratkaisu vaativat aikaa. Asiat tapahtuvat nopeasti, mutta mitään ei tehdä vasemmalla kädellä kiireeseen vedoten. Parhaan tekotavan löytäminen on Eficodella myös uuden kokeilua, ja pidän siitä, ettei minun tarvitse tyytyä jonkun muun valmiiksipureskeltuun vastaukseen.

  Paula

 • profile-joonas

  Oikeasti mielenkiintoisten projektien lisäksi Eficoden vahvuus on mutkattomissa työkavereissa. Jengi auttaa toisia – ei siksi että ois pakko vaan siks koska vaan haluaa, eikä hommat jää ns. limboon. Ja tietysti tällaisessa matalassa organisaatiossa joustavuus on ihan omaa luokkaansa.

  Tuomas

#EFILIFE

Ideat lähtevät lentoon

Meillä kannustetaan ideoimaan ja kokeilemaan uutta. Toimivimmat ideat saavat siivet allensa: muutaman vuoden takaisesta eficodelaisten käytäväkeskustelusta on syntynyt Deveo, oma lähdekoodinhallintaa kehittävä yrityksensä.

Työkalut saat valita itse

Suomen johtavassa devops-talossa työkaluja ja teknologioita ei sanella norsunluutornista. Meillä kyseenalaistat vanhaa ja kehittelet uutta. Alan tuulia käydään nuuhkimassa konferensseissa, ja sisäisiä koulutuksia järjestää jokainen.

Omintakeista kerhotoimintaa

Eficoden kerhotoiminta on vähintäänkin ainutlaatuista. Suosikkisarjan käänteitä puiva Salkkarikerho kokoontuu säännöllisesti ja lautapelien ystävät kerääntyvät kuukausittain peli-iltaan. Ehkä haluatkin perustaa oman kerhon? Siitä vain!

Jatkuva kehittyminen

Brown bagit, workshopit ja opintopiirit ovat kaikki efiläisten käsialaa. Kun opimme uutta, opetamme sen myös toisillemme. Osaaminen on vahvuutemme, ja sen tietävät myös asiakkaat.

POIMINTOJA KOULUTUKSISTA:

Containerizing applications with Docker (Brown Bag)

Writing Test Cases with Robot Framework (Workshop)

The Role of HTML5 in Game Development (Perjantaivideo)

How to Do Root Cause Analysis (Brown Bag)

Instagram @Eficode


Facebook