Eficode varmistaa Danske Bankin tiedonhaun

danskebank_logo

Danske Bankin yli 20 000 työntekijää hakee päivittäisessä työssään tietoa kymmenistä sisäisistä ja ulkoisista lähteistä. Informaation läpi kahlaamiseen ei ole aikaa. Siksi tarvittavan tiedon täytyy järjestyä merkityksellisen sisällön, ei pelkästään hakusanojen perusteella. Tähän tarkoitukseen Danske Bank käyttää tarpeisiinsa räätälöityä tiedonhakujärjestelmää, jonka sydämessä sykkii Autonomy IDOL.

Tukipalvelu tehostaa tiedon käyttöä

Informaatiointensiivisellä finanssialalla hakujärjestelmältä vaaditaan paljon. Tarvittavan informaation tulee olla saatavilla aina, joten haun teknisessä toimivuudessa ei ole moitteelle sijaa. Danske Bankilla haluttiin parempaa tukipalvelua Autonomy IDOLiin perustuvalle hakujärjestelmälle. Ehdottomaksi edellytykseksi asetettiin se, että kun ongelma tulee eteen, asiantuntija saadaan heti paikalle.

Tuen järjestäjäksi täytyi löytyä piinkova IDOL-asiantuntija. Tarvittaessa teknisille loppukäyttäjille tulee järjestää myös koulutuksia, sillä Danske Bank tahtoo kehittää oman IT-henkilöstönsä osaamista.

Eficoden Kööpenhaminan toimiston asiantuntijat tutustuivat Danske Bankin IT-ympäristöön ja tapaan käyttää IDOL-pohjaista hakua. Sen pohjalta tehtiin tukisopimus, joka vastaa asiakkaan tarpeeseen lokaalille ja laadukkaalle tekniselle tuelle.

Tukeen saadaan yhteys heti, omalla kielellä ja ilman puhelimessa jonottelua.

Teknisten loppukäyttäjien tyytyväisyys hakujärjestelmään nousi kohisten. Eficoden asiantuntija kiiruhtaa paikan päälle, kun ongelmia ilmenee. Danske Bankin IT-henkilöstöä on myös koulutettu hallitsemaan hakujärjestelmänsä paremmin. Näin toimii Eficode – ei toimittajaloukutusta vaan aktiivista kyvykkyyksien siirtoa.

Lue lisää

Suhdekartta tuo yritysyhteydet esiin havainnollistavalla tavalla.

Lue

Tornator sai auditoinnista objektiviisen arvion ict:nsä tilasta.

Lue

Kiinteistökaupan verkkopalvelu helpottaa ja nopeuttaa kiinteistöasioiden hoitoa.

Lue